PRESLATKI ŽUĆA POSLE PET GODINA SE VRATIO VLASNIKU: Beograđanka ga pronašla promrzlog na kiši (FOTO)
Pas Žuća, Foto: Facebook/Aleksandra Milosevic

pomoć životinjama

PRESLATKI ŽUĆA POSLE PET GODINA SE VRATIO VLASNIKU: Beograđanka ga pronašla promrzlog na kiši (FOTO)

Objava je skupila mnogo lajkova i komentara

Objavljeno:

Na fejsbuk grupi "Dog lovers from Šumice" osvanuo je post zbog kog je mnogima bilo toplo oko srca. Jedan Žuća vratio se svojim vlasnicima posle pet godina i niko nije mogao da zaustavi suze.

Beograđanka Aleksandra pronašla je pre dva dana malog žutog psa promzlog na kiši. Sklonila ga je na toplo i sigurno, a u međuvremenu je krenula da mu traži dom. Koliko je pas bio umiljat, nadenula mu je i ime Dobrica.

Međutim, Dobrica je ubrzo počeo da ima problema s disanjem. Odvela ga je kod veterinara kako bi pokušao da pomogne Dobrici, a onda se desilo čudo.

- Danas sam ga osvela kod Ljube veta da mu proveri pluća jer je ubrzano disao. Kad ono Dobrica ima čip. Rođen 2013. vlasnik taj i taj. Ljuba ga pozove i kaže: "Našli smo vam psa, možete da dođete po njega" - napisala je Aleksandra na pomenutoj grupi.

1 / 2 Foto: Facebook/Aleksandra Milosevic

Ona je potom objasnila da su vlasnici mislili da je on sve vreme mrtav.

- Čovek ućutao... I kaže: "Izvinite, to je sigurno greška, našeg Zuću su ukrali pre pet godina i mislili smo da viđe nije živ". Ljudi, čovek večeras stiže iz Pariza, nikada ga nisu prežalili. Imaju novog psa od skoro. Sin ga je obožavao, spavali su zajedno... I neko ga je ukrao - napisala je Aleksandra.

Ona je potom opisala i dirljiv momenat mladića koji je izgubio psa kao dečak, a sad ga je ponovo našao kao mlad čovek. Ni pas nije njih zaboravio.

- Pas se zove Zuća, ima 11 godina. Kada su se majka i sin pojavili na vratima on je urlikao. Dečak, sad momak ga je ljubio, plakao, majka isto! Posle pet godina... Tako da će Zuća provesti starost sa svojim najmilijima, a gde je bio pet godina ostaje zauvek tajna. Čipujte svoje pse. Čuda ipak postoje - zaključila je Aleksandra u objavi i sve dokumentovala uz fotografije ovog dirljivog susreta.

Objava je skupila mnogo lajkova i komentara, a izdvojio se jedan u kome su upitali šta je na kraju sa Žućinim disanjem i zdravljem, na šta je Aleksandra odgovorila da je pas zdrav, ali da ona ima psa koji je ženka. Ovo je na kraju mnoge i nasmejalo.

Bonus video:

02:40

AKO PAS MRDA REPIĆEM, NOŽEM BI MU IZVADILI SRCE I PILI KRV! Stručnjak progovorio o RITUALU JEZIVE SEKTE koja se nalazi u Srbiji

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.